FIFA 19

FIFA 19 je nogometna simulacijska video igra koju je razvio EA Vancouver u sklopu FIFA serije Electronic Arts. To je 26. nastavak u FIFA seriji, a objavljena je 28. rujna 2018. za PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Nintendo Switch i Microsoft Windows.

Kao i kod FIFA-e 18, Cristiano Ronaldo predstavljen je kao naslovni sportaš redovitog izdanja: međutim, nakon nepredviđenog prelaska iz španjolskog kluba Real Madrida u talijanski Juventus, objavljena je nova naslovnica. Također se pojavio s Neymarom na naslovnici izdanja Champions. Od veljače 2019. godine na naslovnici redovnog izdanja nalazila se ažurirana verzija na kojoj su bili Neymar, Kevin De Bruyne i Paulo Dybala.

U igri se prvi put nalaze klupska natjecanja UEFA, uključujući UEFA Ligu prvaka i UEFA Ligu Europe i UEFA Superkup. Martin Tyler i Alan Smith vraćaju se kao redovni komentatori, dok novi komentator Derek Rae i Lee Dixon djeluju u UEFA-inom načinu natjecanja. Skladatelj Hans Zimmer i reper Vince Staples snimili su novi remiks himne UEFA Lige prvaka posebno za igru.

  Igre - Sve