Paladins

Paladins: Champions of the Realm je online videoigra heroja pucača tvrtke Hi-Rez Studios. Igra je razvijena od strane Evil Mojo Games, internog studija Hi-Rez, a objavljena je 2018. za Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch.

Paladins: Champions of the Realm odvija se u znanstveno-fantastičnom svijetu "Dungeonpunk". Postoje elementi i fantastike i znanstvene fantastike, uključujući srednjovjekovne vojnike koji umjesto mačeva koriste oružje strelaca poput pušaka i jurišnih pušaka.

U svijetu paladina postoji sukob dviju frakcija; magistrat i paladini. Prvaci su regrutovani kako bi se smanjile žrtve redovitih vojnika stopala. Prvaci bi se smatrali "specijalnim snagama", jer su učinkovitiji u borbi od običnog vojnika. Nisu svi šampioni predani. Bilo je nekoliko onih koji nisu birali strane tijekom rata, radije bi ugovorili obojicu i učinili ih plaćenicima. Ostatak ovih specijalnih snaga počinio je frakcija, bilo magistrat, bilo paladin / otpor. U igri su i manje frakcije, "Abyss", "Thousand Hands" i "Pyre".

  Igre - Sve