War Thunder

War Thunder je multiplayer video igra za automobile koja je razvila i objavila Gaijin Entertainment u cross platformskom formatu za Microsoft Windows, macOS, Linux, PlayStation 4, Xbox One i Shield Android TV.

Igra se temelji na kombiniranim borbama s oružjem na zraku, zemlji i moru vozilima od međuratnog razdoblja i Španjolskog građanskog rata do hladnog rata, s naglaskom na Drugi svjetski rat. Igrači mogu kontrolirati zrakoplove, tenkove i brodove iz raznih država, uključujući Sovjetski Savez, Njemačku, Veliku Britaniju, Japan, Francusku, Italiju, Sjedinjene Države, a u kineskoj verziji igre, Kinu.

War Thunder je podijeljen u tri glavna načina igre za kopnene, zračne i mornaričke snage. To uključuje arkade, realiste i simulator. U zemaljskoj arkadi zračne snage su dostupne na kratko vrijeme. Igrač može poslužiti tenkovima, avionima i helikopterima. U zračnim borbama bitke su strogo zračne snage bez helikoptera. Za pomorske bitke, mornarica se može kombinirati sa zračnim snagama. Zrakoplovi su u svim načinima nagrađene igre.

Prethodni
  Paladins
  Igre - Sve